Ny børnehave i Gjerndrup åbner efter sommerferien

Her kan du finde seneste nyt om vores ny børnehave.

Der er nu valgt en forældrebestyrelse, som skal hjælpe skolen med at skubbe børnehaven godt i gang.

Bestyrelsen har diskuteret ansættelse af ny leder, åbningstider og alle mulige andre detaljer omkring opstart. Og energien er bare i top.

Vi forventer kommunal godkendelse i Vejen kommune allerede den 28.6 og så skal der jubles….

Den nye bestyrelse består af

Agnete Solvej Frederiksen, formand – Agnete kan man skrive til for yderligere oplysninger på solvej92@hotmail.com

Niels Kristensen, Pernille Vejgaard, Jannie Frilund, Morten Vestergaard, Kamilla Sommerlund, Ann-Christine

En børnehave med værdier

Børnehaven bygger sit pædagogiske virke på Gjerndrup Friskoles værdier, som du kan læse mere om her.

Opstart efter sommerferie

Vi forventer at kunne starte op 15. august 2022.

Hvordan kan du være med?

Forældrebestyrelse

Børnehavebestyrelsen fungerer som en forældrebestyrelse under friskolens bestyrelse. Denne forældrebestyrelse har udtaleret i forbindelse med ansættelse af personale i dagtilbuddet og indstillingsret i forbindelse med relevante spørgsmål.

Da der – naturligvis – ikke kan være mere end én bestyrelse i den samlede institution, er forældrebestyrelsen at betragte som et forældreråd. På den måde er børnehaveforældre sikret indflydelse svarende til kommunale institutioner.

Nye dygtige medarbejdere

Arbejder man på Gjerndrup Friskole, køber man ind på skolens værdisæt og den særlige ’friskoleånd’, der råder på skolen. Det er en væsentlig værdi for os, og det gælder naturligvis også for børnehavens ansatte.

Hjælp os med at udfordre gode kandidater til at søge. Vi slår stillinger op i den kommende tid, men måske er det også en god ide at søge uopfordret. Send en mail til vores skoleleder, Sigbjørn Sørensen.

Tilmeld dit barn allerede nu!

Vi skriver børnene ind i den rækkefølge, de kommer og regner med at optage 12-15 børn det første år.

Der er løbende optagelse, så man kan også begynde selvom man er midt i børnehaveforløbet og gerne vil have sit barn ud på landet og i et trygt miljø med masser af liv.

Kontakt os, hvis dit barn skal skrives ind eller download Indmeldelse Gjerndrup Friskole – børnehave, som skal udfyldes og sendes/afleveres på skolen.

Der skal ligeledes indbetales et tilmeldingsgebyr stort kr. 1.000,- på skolens mobilepay 49641 eller på skolens konto i Merkur Bank reg. 8401 k.0004233922 med tydelig angivelse af barnets navn.

Du kan skrive dig op her, hvis du vil høre mere om børnehaven.

Priser og åbningstider

Fuldtidsplads koster kr. 1850 pr måned i 12 måneder