Morgensamling

 

20150306_080303

Hver skoledag starter med 30 min. morgensamling, hvor alle elever og voksne mødes i gymnastiksalen kl. 8.00.

Vores musiklærer spiller klaver til de 4 sange vi synger. Vi beder Fadervor og giver hinanden beskeder og efterlysninger, der er vigtige for alle at høre. Til morgensang fejres også dagens fødselar, som –  før vi er gået i salen – har fået lov til at hejse flaget i skolegården til 2 vers af “I østen stiger solen op”, der synges af alle elever og voksne på gårdspladsen. Fortælling og sang vægter vi højt og er en af vores daglige fælles samlingspunkter. Hver dag hører vi lærerne fortælle en historie, en oplevelse, en biografi eller andet.

Fredagssang

Hver fredag slutter hele skolen ugen med Fredagssang i gymnastiksalen. I løbet af 25 minutter synger vi både gamle sange og viser, men også helt nye pop-hits. Når vi er færdige med sangene, går vi alle ud i skolegården, tager hinanden i hånden og tæller sammen ned fra 3, for til sidst at råbe: “God Weekend” til hinanden. Derefter strømmer alle ud til deres klasser efter tasker og så går det hjemad.

Alle er velkomne til at deltage i vores Fredagssang.

Det er en fantastisk dejlig måde at sige god weekend til alle på, og har du ikke prøvet det før, er du hjertelig velkommen til at komme forbi fredag kl. 12.00 til Fredagssang og Fredagsfarvel.