Her kan du gøre en forskel

 

”Støtteforening” og hvorfor nu det?

Det er der flere årsager til. For det første har friskolen eksisteret siden 1990 og rigtigt mange elever og forældre har i den periode haft en nær tilknytning til livet i friskolen. Når man ikke længere er elev eller forældre på friskolen, kan det godt føles en lille smule ”tomt” og derfor kan ”støtteforeningen” være en kærkommen mulighed til at følge med i friskolens liv, eller mulighed for at kommunikere med gamle klassekammerater, forældre eller ansatte på friskolen. For det andet har Støtteforeningen bl.a. ydet tilskud til udendørs faciliteter, som kan anvendes i samarbejde med det omgivende lokalsamfund og foreninger, da foreningen tilstræber at gøre Gjerndrup Friskole til en endnu mere attraktiv skole for elever, forældre og personale og desuden knytte bånd mellem friskole, foreninger og lokalsamfund.

Støtteforeningen er for alle det har lyst til at følge med i Gjerndrup Friskoles virke samt bidrage til at skaffe økonomiske midler eller stable arrangementer på benene, der kan støtte de ting, som friskolen ikke i de almindelige driftsmidler har penge til – og dermed bliver det endnu sjovere/bedre at være elev på Gjerndrup Friskole.

Som medlem af støtteforeningen bliver man indkaldt til den årlige generalforsamling, inviteret til skolens årlige musical, arrangementet ved juletid, Sensommermarked samt andre spændende arrangementer.

 

Bliv medlem

Vi håber, at ovenstående har givet dig lyst til at være medlem af foreningen for derigennem at støtte Gjerndrup Friskole. Støtteforeningen kan nemlig godt bruge mange flere medlemmer, og for kun 200 kr. om året, kan du være med til at støtte foreningens arbejde og skolens muligheder for at give eleverne gode oplevelser og muligheder.

 

Har du lyst til at blive medlem af friskolens støtteforening kan du indbetale 200 kr. ved kontooverførsel eller mobilpay.

  • Ved kontooverførsel: Indsæt beløbet til konto nr. reg. 9695 konto. 0001226487 og skriv navn, adresse og mailadresse i betalingsmeddelelsen.
  • Ved Mobilpay: Overfør beløbet via MobilePay 21 48 80 74 (Vivi Lund Jacobsen) og send derefter en sms til samme nr. med navn, adresse og mailadresse.

 

OK støtter foreningerne

Støtteforeningen for Gjerndrup Friskole og Børnehavnen Uglebo får en stor del af deres midler fra OK.
I februar 2023 fik Støtteforeningen 12.472 kr. fra OK. Der skal lyde en stor tak til alle jer, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan mærkes i foreningskassen.

Du kan også støtte Gjerndrup Friskoles Støtteforening med et OK Kort eller ved at betale med OK app når du tanker din bil. Du kan læse mere om OKs støtte til foreninger her.

 

 

Besøg og følg gerne Støtteforeningen for Gjerndrup Friskole og Børnehaven Uglebo her.